13.10.2015

Maailman paras pannari

Paljon lupaava nimi, mutta tällä nimellä ohje löytyy joka paikasta. Ja kyllä se ihan nimensä veroiselta maistuu.


Margariini sulatetaan uunissa pellillä ja taikina kaadetaan sen päälle.
Hiukan ruskistunut rasva antaa lisämakua, eikä pannari tartu kiinni peltiin.

Sekoita sulanut margariini ja taikina pellillä.

Saksilla palasiksi.


Maailman paras pannari (pellillinen)
  • 2 munaa (jatkaa rakenne rikki)
  • 8 dl kevytmaita (lisää maito)
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1½ dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
  • 100 g margariinia (laita kuumalle pellille uuniin sulamaan ja kaada sitten taikina sen päälle ja sekoita pellillä)
Paista 200 C noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti