5.10.2015

Toscapiirakka








Toscapiirakka (pellillinen)

Pohja
  • 4 munaa
  • 3 dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta (yhdistä jauhot)
  • 4 rkl vispikermaa
  • 200 g voita (sulata) (lisää jauhot ja nesteet vuorotellen taikinaan)
Paista pellillä leivinpaperin päällä 175 C 25 minuuttia. Sekoita paistoin aikana päällinen valmiiksi.

Päällinen
  • 150 g voita 
  • 1½ dl sokeria
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 3 rkl vispikermaa (sekoita voi, sokeri, jauhot ja kerma kattilassa ja kuumenna niin, että voi sulaa)
  • 160 g mantelilastuja (lisää lopuksi mantelilastut ja sekoita)
Levitä päällinen juuri paistetun pohjan päälle tasaisesti ja paista vielä 10-15 minuuttia, kunnes pintaan tulee hiukan väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti