Tacopiirakat (48 mini- ja 1 keskikokoinen piirakka)
Pohja
- 100 g Tortilla chipsejä (murskaa yleiskoneella hienoksi jauhoksi)
- 4 dl vehnäjauhoja (sekoita jauhot keskenään)
- 200 g margariinia (sekoita jauhot ja margariini muruseokseksi)
- 2 rkl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita taikinaksi
Kaulitse ja ota muotilla ympyröitä ja laita metalliseen minimuffinssivuokiin.
Täyte
- 1 sipuli (pilko ja kuullota voissa)
- 400 g nautajauhelihaa (lisää jauheliha pannuun ja paista kypsäksi
- 1 pss tacomausteseosta
- 1 dl vettä (lisää mausteseos ja vesi)
- 1 prk (300 g) Tex mex chunky salsaa
- 3 dl mozzarellajuustoraastetta
- 1 prk (200 g) kermaviiliä (lisää loput aineet ja sekoita)
Laita täytettä taikinan päälle ja paista 225 C 15 minuuttia. Iso piirakka sai paistua 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti