18.3.2016

Mangomunat

Mangorahkaa suklaamunan kuoressa ja päällä mangohyytelöä keltuaisena. Hauska idea pääsiäiseksi! Sain vielä pikkuapulaisen kylään ja kaveriksi jälkkärin tekoon.

Täyte melkein sama kuin mangohyytelökakussa, eri juusto, eikä liivatetta.





Mangomunat

Keltuainen
  • 1½ liivatetta (liota kylmässä vedessä)
  • ½ pilttipurkkia mangososetta
  • 1/4 dl sokeria (sekoita mangosose ja sokeri)
  • ½ dl mangoappelsiinimehua (kuumenna ja sulata liivatteet mehuun, sekoita täytteeseen)
Kaada keltuaiset jääkaapin munien säilytyskoteloon ja anna hyytyä seuraavaan päivään.

Valkuainen
  • 2 dl vispikermaa (vaahdota)
  • 1 prk (200 g) maitorahkaa
  • 1 prk (200 g) Mascarpone-juustoa 
  • 1 dl sokeria
  • 2 pilttipurkkia mangososetta (lisää kaikki kermavaahtoon ja vatkaa tasaiseksi)
Munan kuoret
Avaa suklaamunat varovasti veitsellä ja täytä "valkuaisella" ja laita koristeeksi "keltuainen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti