Täyte melkein sama kuin mangohyytelökakussa, eri juusto, eikä liivatetta.
Mangomunat
Keltuainen
- 1½ liivatetta (liota kylmässä vedessä)
- ½ pilttipurkkia mangososetta
- 1/4 dl sokeria (sekoita mangosose ja sokeri)
- ½ dl mangoappelsiinimehua (kuumenna ja sulata liivatteet mehuun, sekoita täytteeseen)
Kaada keltuaiset jääkaapin munien säilytyskoteloon ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
- 2 dl vispikermaa (vaahdota)
- 1 prk (200 g) maitorahkaa
- 1 prk (200 g) Mascarpone-juustoa
- 1 dl sokeria
- 2 pilttipurkkia mangososetta (lisää kaikki kermavaahtoon ja vatkaa tasaiseksi)
Munan kuoret
Avaa suklaamunat varovasti veitsellä ja täytä "valkuaisella" ja laita koristeeksi "keltuainen"
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti