16.3.2016

Palmusunnuntain mangohyytelökakut myyjäisiin

Pienet hyytelökakut luokan myyjäisiin. Halkaisija 16,5 cm. Tekstit ja pajunkissan oksat tummasta suklaasta.

Aurinkoista tulevaa palmusunnuntaita!









Mangohyytelökakku (halkaisija 16,5 cm)

Pohja
  • ½ pkt Digestive-keksejä (murskaa yleiskoneella)
  • margariinia, sen verran, että keksimuruista tulee kosteaa (sulata ja lisää muruihin, painele irtopohjavuoan pohjalle paperin päälle)
Täyte
  • 3 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
  • 1 dl vispikermaa (vaahdota)
  • ½ tlk (100 g) maitorahkaa
  • ½ prk (100 g) vaniljatuorejuustoa 
  • 1 pilttipurkkia mangososetta
  • ½ dl sokeria (lisää rahka, juusto, sose ja sokeri kermavaahtoon)
  • ½ dl mangoappelsiinimehua (kuumenna 1/4 dl mehua kiehuvan kuumaksi ja liota liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen. Lisää loput mehusta.)
Kaada täyte murupohja päälle ja anna hyytyä jääkaapissa tunnin.

Pinta
  • 3 liivatetta (liota liivatteet kylmässä vedessä)
  • 1 pilttipurkkia mangososetta
  • ½ dl sokeria
  • 1 dl mangoappelsiinimehua (lisää ½ dl mehua soseen joukkoon, kuumenna ½ dl mehua ja liota siihen liivatteet, kaada ohuena nauhana mehusoseseokseen)
Kaada pinta hyytyneen täytteen päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Irroita vuoasta ja koristele suklaakoristeilla. Tee tomusokeria-vesi-seoksella valkoisia pisteitä pajunkissoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti