Aurinkoista tulevaa palmusunnuntaita!
Mangohyytelökakku (halkaisija 16,5 cm)
Pohja
- ½ pkt Digestive-keksejä (murskaa yleiskoneella)
- margariinia, sen verran, että keksimuruista tulee kosteaa (sulata ja lisää muruihin, painele irtopohjavuoan pohjalle paperin päälle)
Täyte
- 3 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
- 1 dl vispikermaa (vaahdota)
- ½ tlk (100 g) maitorahkaa
- ½ prk (100 g) vaniljatuorejuustoa
- 1 pilttipurkkia mangososetta
- ½ dl sokeria (lisää rahka, juusto, sose ja sokeri kermavaahtoon)
- ½ dl mangoappelsiinimehua (kuumenna 1/4 dl mehua kiehuvan kuumaksi ja liota liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen. Lisää loput mehusta.)
Kaada täyte murupohja päälle ja anna hyytyä jääkaapissa tunnin.
Pinta
- 3 liivatetta (liota liivatteet kylmässä vedessä)
- 1 pilttipurkkia mangososetta
- ½ dl sokeria
- 1 dl mangoappelsiinimehua (lisää ½ dl mehua soseen joukkoon, kuumenna ½ dl mehua ja liota siihen liivatteet, kaada ohuena nauhana mehusoseseokseen)
Kaada pinta hyytyneen täytteen päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Irroita vuoasta ja koristele suklaakoristeilla. Tee tomusokeria-vesi-seoksella valkoisia pisteitä pajunkissoiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti