25.3.2016

Rahkapullat

Pääsiäisenä pitää olla ehdottomasti rahkapullaa.


Taikinapötkylän pyörityksen tahdissa ei pysynyt kamerna tarkennuskaan



Kohonneeseen pullaan kuoppa jauhotetulla desimitalla ja ruokalusikallinen rahkaa täytteeksi.

Raesokerilla tai ilman

Näissä rahka lisäty tavallisiin pyöreisiin pulliin


Rahkapullat

Pullataikinan ohje täällä

Rahkatäyte
  • 1 muna
  • 250 g rahkaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • ½ dl kermaa/maitoa (sekoita kaikki aineet)

Pyöritä taikinasta ohut pötkö ja kierrä kaksikerroin kierteelle ja pyöräytä pullaksi, mutta älä jätä reikää keskelle. Anna kohota ja paina sitten jauhotetulla desimitalla kuoppa keskelle, voitele reunat munalla ja laita kuoppaan ruokalusikallinen rahkatäytettä. Paista 225 C 8-10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti