Taikinapötkylän pyörityksen tahdissa ei pysynyt kamerna tarkennuskaan |
Kohonneeseen pullaan kuoppa jauhotetulla desimitalla ja ruokalusikallinen rahkaa täytteeksi. |
Raesokerilla tai ilman |
Näissä rahka lisäty tavallisiin pyöreisiin pulliin |
Rahkapullat
Pullataikinan ohje täällä
Rahkatäyte
- 1 muna
- 250 g rahkaa
- ½ dl sokeria
- 1 tl vanilliinisokeria
- ½ dl kermaa/maitoa (sekoita kaikki aineet)
Pyöritä taikinasta ohut pötkö ja kierrä kaksikerroin kierteelle ja pyöräytä pullaksi, mutta älä jätä reikää keskelle. Anna kohota ja paina sitten jauhotetulla desimitalla kuoppa keskelle, voitele reunat munalla ja laita kuoppaan ruokalusikallinen rahkatäytettä. Paista 225 C 8-10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti