Pääsiäisruohon lisäksi kasvatin ruokaherneistä herneenversoja ja niitä napsin tähän koristeeksi. Keltaisista kirsikkatomaateista saa nopsaa tipuja laittamalla vaan porkkananokan ja -jalat.
Hyvää pääsiäistä!
Pääsiäisen voileipäkakku
Kinkkutäyte
- 500 g palvikinkkua (kuutioi)
- 5 rkl sinappikurkkusalaattia
- 1½ prk ruohosipulituorejuustoa
- 1 prk kermaviiliä (sekoita kaikki aineet)
Leipänä ruisvuoka ja sekavuoka. Kostutus lihaliemellä.
Pinta
- 2 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- 1 prk ruohosipulituorejuustoa (sekoita vaahtoon)
- ripaus suolaa
Levitä ja pursota kakun päälle.
Koristeet
Keltaisia kirsikkatomaatteja tipuiksi, porkkanasta jalat ja nokka. Herneenversoja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti