27.3.2016

Pääsiäisen voileipäkakku

Leipien leikkaaminen sydämen muotoon käy kätevästi, kun painaa vuoalla jäljet ja leikkaa sitten saksilla.

Pääsiäisruohon lisäksi kasvatin ruokaherneistä herneenversoja ja niitä napsin tähän koristeeksi. Keltaisista kirsikkatomaateista saa nopsaa tipuja laittamalla vaan porkkananokan ja -jalat.

Hyvää pääsiäistä!









Pääsiäisen voileipäkakku

Kinkkutäyte

  • 500 g palvikinkkua (kuutioi)
  • 5 rkl sinappikurkkusalaattia 
  • 1½ prk ruohosipulituorejuustoa
  • 1 prk kermaviiliä (sekoita kaikki aineet)
Leipänä ruisvuoka ja sekavuoka. Kostutus lihaliemellä.

Pinta
  • 2 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
  • 1 prk ruohosipulituorejuustoa (sekoita vaahtoon)
  • ripaus suolaa
Levitä ja pursota kakun päälle. 

Koristeet
Keltaisia kirsikkatomaatteja tipuiksi, porkkanasta jalat ja nokka. Herneenversoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti