23.8.2016

Pursotinsuklaapikkuleivät

Kaksi pellillistä pikkuleipiä helposti ja nopeasti. Pursottaminen oli ensin aika kovaa hommaa, enkä halunnut ottaa sitä kuntoilun kannalta, vaan käytin täytettyä pursotinpussia ihan pienen hetken mikrossa ja johan alkoi tapahtumaan. Aavistuksen pehmeämpää taikina oli helpompi pursottaa.






Pursotinsuklaapikkuleivät
  • 150 g voita
  • 1 dl tomusokeria (vaahdota voi ja sokeri)
  • 1 keltuainen (lisää keltuainen ja vaahdota)
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria (yhdistä kuivat aineet ja sekoita varovasti taikinaan)
Pursota tähtityllalla leivinpaperin päälle. Laita keskelle suklaahippu.
Paista 175 C noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti