10.8.2016

Suolaiset muffinssit

Olen kuvitellut suolaiset muffinssit kuiviksi, koviksi ja sitkaiksi. Onneksi se oli vain kuvittelua ja totuus on jotain ihan muuta, sillä nämä ovat todella meheviä ja maukkaita. Ja kaiken kukkuraksi vielä nopeita tehdä. Taikinassa palvikinkkua, paprikaa ja fetaa. Reseptin löysin Pienet herkkusuut -blogista.







Suolaiset muffinssit (12 kpl)
  • 2 munaa
  • 200 g (1 prk) kermaviiliä (sekoita munat ja kermaviili vispilällä)
  • 125 g voita (sulata ja lisää taikinaan)
  • 125 g palvikinkkurouhetta
  • ½ punainen paprika (kuutioi)
  • 100 g fetajuustokuutioita (lisää kinkku, paprika ja feta taikinaan)
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan lusikalla)
Lusikoi 12 paperiseen muffinssivuokaan tai voideltuihin metallivuokiin.

Pinnalle
  • 50 g aurajuustoa (jätin tämän pois)
  • pizzamaustetta
ja paista 225 C 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti