Pohja
- 150 g Maalahden limppua (hienonna)
- 75 g voita (sulata)
- ½ dl kasvislientä
- ruohosipulia (sekoita kaikki aineet ja painele irtopohjavuoan 24 cm pohjalle leivinpaperin päälle)
Täyte
- 4 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
- 350 g kylmäsavulohisiivuja (paloittele)
- 1 punasipuli (paloittele)
- 1 ruukku tilliä (leikkaa saksilla pieniksi paloiksi)
- 2 dl vispikermaa (vaahdota)
- 400 g maustamatonta tuorejuustoa
- mustapippuria (sekoita kaikki yllä olevat aineet sekaisin)
- ½ dl sitruunamehua (kuumenna ja sulata liivatteet mehuun, kaada ohuena nauhana täytteseen samalla sekoittaen, kaada pohjan päälle ja tasoita, hyydytä jääkaapissa seuraavaan päivään)
Koristeluun
- kylmäsavulohta
- tilliä
- sitruunaa (irroita kakku vuoasta ja koristele)
Ohje jostain vanhasta lehtileikkeestä
Hei ja kiitos mahtavasta blogistasi :) Millä voisin korvata parhaiten tuon Maalahden limpun, jos tekisin tämän gluteenittomana?
VastaaPoistaKiitos Kintsu ja anteeksi todella myöhäinen vastaus. Valitettavasti en ole tehnyt tätä gluteenittomana, enkä tunne gluteenittomia leipiä muutenkaan :(
Poista