4.12.2014

Bratz-kakku

Linnan juhliin matkalla. Mekko sokerimassaa, jalat pussissa kakun sisällä.

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu. :) Kainarin jutun jälkeen päädyin tänne ensi kerran. Koko blogi selattu läpi, innokas kajaanilainen leivonnan harrastaja olen nimittäin itsekin. Ja heti olisi yksi kysymyskin. Näytit käyttävän välillä kakun kuorruttamiseen fudge-massoja. Joskus aikoja sitten olen itsekin sitä onnistunesti testannut. Mutta mitä luulet, kärsiikö kakun päällystää jo edellisenä päivänä? Ja voisiko massan alle laittaa suklaaganachen? Yritän välttää voikreemiä siis...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Voi toki päällystää edellisenä päivänä. Usein koristelut ja kuorrutukset jää iltamyöhään ja seuraavana päivänä vasta syödään. Kupua ei kannata laittaa päälle, koska muuten pinta alkaa hikoilla. Jääkaapissa ei saa silloin olla voimakkaita hajuja, ettei ota makua. Kokeile vaan suklaaganachea! Aika makea saattaa tulla, koska tuo fudge jo itsessään on täyttä karkkia :) MInäkin välttelen voikreemiä. Joskus laitan kermavaahtoa alle ja joskus en sitäkään.

      Poista