Lihapiirakat (15 kpl)
Taikina
- 6 dl maitoa (kuumenna maito 42-asteiseksi)
- 2 rkl sokeria
- 1 tl suolaa (lisää sokeri ja suola)
- 1 pss kuivahiivaa (sekoita pieneen jauhomäärään ja lisää taikinaan)
- n. 12 dl hiivaleipäjauhoja
- 2 rkl öljyä (lisää jauhot ja öljy, vaivaa taikinaksi, anna kohota puolisen tuntia)
Täyte
- 1 dl pitkäjyväistä riisiä (keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä)
- 1 sipuli
- 400 g jauhelihaa
- 1 rkl öljyä (paista liha ja sipuli öljyssä)
- 1 tl suolaa
- sokeria
- mustapippuria
- paprikamaustetta (mausta jauheliha ja lisää riisi)
Kaulitse taikina ja ota ympyröitä (halkaisija 10-15 cm). Täytä ja taita kahtia, painele haarukalla reuna kiinni.
Paistaminen
- 1 l öljyä paistamiseen
Kuumenna öljy padassa ja paista lihapiirakat molemmin puolin.
Ohje Kotivinkistä.
Mahtavia reseptejä ja kuvia ,kiitos niistä.Mutta minua ärsyttää yksi asia,Itsekkin keittiö alalla työskennelleenä ja hygienia passin omaavana...sormukset pois.Kiitos.
VastaaPoista