Kasvispiirakka pellava-ruispohjalla
Pohja
- ½ dl pellavarouhetta
- ½ dl ruisleseitä
- 1 dl ruisjauhoja
- 1½ vehnäjauhoja (sekoita kuivat aineet)
- 200 g voita (sekoita kuivat aineet ja voi yleiskoneessa)
- ½ dl kylmää vettä (sekoita taikinaksi)
Kaulitse taikina ja laita voideltuun piirakkavuokaan.
Parsakaali-feta-pinaattitäyte
- 1 porkkana (siivuta)
- 2 valkosipulin kynttä (pieni ja kuullota porkkanan kanssa paistinpannulla)
- 200 g parsakaalia (leikkaa pieniksi palasiksi)
- 100 g kukkakaalia (leikkaa pieniksi palasiksi)
- 200 g feta-kuutioita (laita pohjan päälle, porkkana, valkosipulit, parsakaalit, kukkakaalit ja fetakuutiot)
- suolaa
- pippuria (ripottele pinnalla suolaa ja pippuria)
- 150 g pakastepinaattia (sulata)
- 2 munaa
- 2 dl vispikermaa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa (sekoita pinaatti, munat, kerma ja juusto ja kada täytteiden päälle)
Paista 200 C puolisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti