Minttu-mansikkahyytelökakku
Pohja
- 300 g Minttu-Dominokeksejä
- noin 75 g voita (sulata ja sekoita keksimuruihin)
Painele irtopohjavuokaan (halkaisija 24-26 cm) leivinpaperin päälle.
Mansikkatäyte
- 12 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
- 4 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- 500 g (2 prk) maitorahkaa
- 1½ dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria (lisää rahka ja sokerit kermavaahtoon)
- 1½ l mansikoita (valuta pakastemansikoita neste pois ja soseuta)
- ½ dl mansikoiden mehua (kuumenna ja sulata siihen liivatteet, kaada ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen)
Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti