13.7.2016

Minttu-mansikkahyytelökakku






Minttu-mansikkahyytelökakku

Pohja
  • 300 g Minttu-Dominokeksejä
  • noin 75 g voita (sulata ja sekoita keksimuruihin)
Painele irtopohjavuokaan (halkaisija 24-26 cm) leivinpaperin päälle.

Mansikkatäyte
  • 12 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
  • 4 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
  • 500 g (2 prk) maitorahkaa
  • 1½ dl sokeria 
  • 1 rkl vaniljasokeria (lisää rahka ja sokerit kermavaahtoon)
  • 1½ l mansikoita (valuta pakastemansikoita neste pois ja soseuta)
  • ½ dl mansikoiden mehua (kuumenna ja sulata siihen liivatteet, kaada ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen)
Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele haluamallasi tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti