25.4.2015

Pizzat

Tehtiin tyttöjen kans pizzaa, jokainen oman maun mukaan.



Ylimpänä kana-aurajuusto, keskellä jauheliha-tomaatti-feta-ananas ja alimpana kinkku-jauheliha. Jokaiselle jotakin.

Rucolaa ja balsamicoa pinnalle.


Pizzapohja (tästä määrästä tulee kolme pyöreää)
  • 4 dl vettä
  • ½ dl maitoa (kuumenna nesteet mikrossa)
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl sokeria (lisää suola ja sokeri)
  • 1 pss kuivahiivaa (sekoita hiiva pieneen määrään vehnäjauhoja ja lisää nesteeseen)
  • ½ dl vehnäleseitä
  • n. 10 dl vehnäjauhoja (yhdistä jauhot ja leseet ja lisää taikinaan vaivaten)
  • vajaa ½ dl öljyä (lisää öljy)
Kohota puolisen tuntia. Jaa kolmeen osaa ja kaulitse pyöreiksi pohjiksi.

Täytteet

Jauheliha-tomaatti-ananas-feta pizza
  • jauhelihaa (mausteeksi sipulia, valkosipulia, tomaattisosetta, pizzamaustetta, suolaa, pippuria) 
  • juustoa (punaleimaemmentalia ja pizzajuustoa)
  • tomaattia
  • ananasta 
  • fetaa
  • paiston jälkeen päälle rucolaa ja balsamicoa
Kana-aurajuusto pizza
  • tomaattisosetta (suolaa, pippuria, basilikaa, pizzamaustetta)
  • juustoa (punaleimaemmentalia ja pizzajuustoa)
  • kypsiä kanafileitä viipaleina
  • Aura-juustoa
Kinkku-jauheliha pizza
  • jauhelihaa (mausteeksi sipulia, valkosipulia, tomaattisosetta, pizzamaustetta, suolaa, pippuria) 
  • kinkkukuutioita
  • juustoa (punaleimaemmentalia ja pizzajuustoa)
Paista pizzat yhtä aikaa kiertoilmauunissa 225 C noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti