Eilen kuorrutin Aatelilla 2 kakkua ja tässä niistä toinen. Perinteinen kermakakku.
Vuokaan täyttäminen. |
Matala vuoka, mutta korkea kakku. |
Pohja
- 4 munaa
- 1½ dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 3 rkl kaakaojauhetta (sekoita kuivat aneet ja lisää taikinaan)
Daim-vadelmatäyte
- 4 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- 250 g mascarponejuusta
- ½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria (lisää juusto ja sokerit)
- 112 g Daim-patukoita (rouhi veitselä ja lisää täytteeseen)
- vadelmahilloa
Pinta
- 8 dl vispikermaa (vatkaa kovaksi vaahdoksi)
- sokeria
Kermaruusut
- 2 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- sokeria
- 1 rkl vaniljakreemijauhetta (lisää siivilän läpi kermavaahtoon)
Ruusun pursotusohjeet täällä. Ruusujen alla vihreitä koristerakeita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti