Pyöreisiin munkkeihin reikä keskelle, paistumaan, käännös, valumaan paperille, sokerointi ja syöntiin. |
Onneksi tein munkit jo viime viikolla, tänään saa vaan nauttia simasta ja munkeita. Kevät, krookuksia ja lunta. Hauskaa vappua! |
- 1 l maitoa (punaista laktoositonta) (lämmitä maito 42 C)
- 4 tl suolaa
- 2 rkl kaardemummaa
- 4 dl sokeria
- 2 munaa
- 4 pss kuivahiivaa (lisää hiiva pieneen jauhomäärään ja lisää maitoon)
- n. 16 dl vehnäjauhoja (suuntaa antava määrä, tunto ratkaisee)
- 350 g margariinia vähän sulatettuna
Pyörittele pulliksi ja anna kohota. Tee munkkeihin reikä keskelle samalla kuin nostat paistumaan kuumaan öljyyn. Käännä, valuta hetki talouspaperin päällä, sokeroi ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti