22.5.2015

Fetaparsakaalipiirakkaa minimuffinssivuokiin

Juhliin pieniä suupaloja. 






Takana oleviin laitoin ensin täytteet ja sitten nesteen. Etummaisiin ensin neste ja sitten täytteet.
Fetaparsakaalipiirakka (48 kpl)

Pohja
  • 200 g margariinia
  • ½ dl vehnäleseitä
  • 3½ dl vehnäjauhoja (sekoita margariini, leseet ja jauhot)
  • 1½ rkl vettä (lisää vesi)
Voitele minimuffinssivuoat pullorasvalla. Kaulitse taikina, ota muotilla palasia ja painele ne vuokiin. Tee haarukalla reikiä. Esipaista pohjia 10 minuuttia 200 C.

Täyte
  • 200 g parsakaalin kukintoja (keitä 3 minuuttia suolatussa vedessä)
  • 150 g fetajuustoa
  • kirsikkatomaattia siivuina (laita parkaalia, fetaa ja tomaattia jokaiseen minivuokaan)
  • 1 dl juustoraastetta
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 muna
  • 0,5 tl suolaa (sekoita juustoraaste, kerma, muna ja suola ja kaada täytteiden päälle)
Paista 200 C noin puoli tuntia. Nostele vuoista pikkulusikan avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti