|
Taikina leikkautuu oikean kokoiseksi terävää reunaa vasten. |
|
Haarukalla reikiä pohjiin. |
|
Esipaistetut. |
|
Täytteet päälle ja takaisin uuniin. |
|
Uunista ulos. |
|
Helposti irtoaa kippaamalla. |
Kinkkupiirakka (18 kpl)
Taikina
- 200 g margariinia
- ½ dl vehnäleseitä
- 3½ dl vehnäjauhoja (sekoita margariini, leseet ja jauhot)
- 2 rkl vettä (lisää vesi lopuksi)
Kaulitse ohueksi ja laita tartalettivuokiin. Vuokia ei tarvitse voidella. Esipaista pohjia 180 C 10 minuuttia.
Kinkkutäyte
- pätkä purjoa (kuullata pannulla)
- 2 valkosipulin kynttä (kuullota pannulla)
- 225 g palvikinkkua (kuutio)
- 100 g ruohosipulituorejuustoa
- 2 munaa
- 2 dl vispikermaa
- 2 tl vehnäjauhoja
- pippuria
- 2 dl juustoraastetta (käytin mozzarellaa) (yhdistä kaikki aineet ja lusikoi esipaistetuille pohjille)
- ½ paprika (kuullota pannulla ja lisää täytteen päälle)
Paista 180 C 25 minuuttia. Irroita varovasti pohjista. Tuoretta basilikaa koristeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti