5.6.2015

Kasvispiirakkaa pellillä

Näin kauniin värisistä aineksista tulee vesi kielelle jo tekovaiheessa. Viherpippuri Koskenlaskija sopii niin hyvin tähän. Pellillisestä saa helposti monta pientä palaa.

Piirakkavuokaan sopiva ohje täällä.





Kasvispiirakka

Pohja
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl kuivahiivaa
  • 1 dl vehnäleseitä
  • 5 dl vehnäjauhoja (yhdistä kuivat aineet, mutta vain pieni osa jauhoista)
  • 2 dl vettä (lisää 42 asteinen vesi ja lisää sitten loput jauhot, vaivaa taikinaksi)
  • 50 g margariinia (lisää lopuksi pehmeä margariini ja laita taikina kohoamaan)

Kasvistäyte
  • 6 paprikaa (2 punaista, 2 vihreää ja 2 keltaista)
  • 4 porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 4 valkosipulin kynttä (suikaloi kasvikset)
  • öljyä (paista kasvikset öljyssä paistinpannulla)
  • 2 tl suolaa (lisää kasviksiin)
  • 2 pkt Koskenlaskija Viherpippuri -sulateuusto (sammuta levy ja lisää paloiteltu juusto, sekoittele, kunnes vähän sulaa)
  • 4 kananmunaa (sekoita munat ja lisää kasvisten sekaan)
Kaulitse taikina ja laita leivinpaperin päälle uunipellille. Kaada täyte päälle. Paista 225 C noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti