Kasvispiirakka
Pohja
- 3 dl leseitä
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 200 g margariinia (sekoita jauhot ja margariini)
- 3 rkl vettä (lisää vesi ja sekoita taikinaksi)
Kaulitse ja laita voideltuun (ja korppujauhotettuun) piirakkavuokaan. Leikkaa reunat taikinayörällä. Esipaista 200 C 10 minuuttia.
Täyte
- parsakaalia
- ½ paprikaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä (leikkaa parsakaali, paprika ja sipulit palasiksi ja paista pannulla ja laita esipaistetun pohjan päälle)
- 200 fetaa
- rucolaa
- 10 kirsikkatomaattia
- 10 oliivia (lisää feta, rucola, tomaatit ja oliivit palasina)
Neste
- 2 munaa
- 2 dl vispikermaa
- 200 g ruohosipulituorejuusto
- 3 tl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa (sekoita kaikki aineet ja kaada täytteen päälle)
Paista 200 C 30-40 minuuttia. Laita rucolaa vielä päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti