3.1.2016

Kuningattaren suklaakakku

Helppo, nopea ja todella hyvä.











Kuningattaren suklaakakku

Pohja
  • 2 munaa
  • 2 dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
  • 100 g voita (sulata, jäähdytä ja lisää edellisiin)
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 3/4 dl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria (sekoita kuivat aineet ja lisää edellisiin)
Paista irtopohjavuoassa 200 C n. 20 min.

Päällinen
  • 1½ dl vispikermaa
  • 200 g maitosuklaata (kuumenna kerma kiehumispisteeseen, ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaapalat, sekoita kunnes tasaista ja laita kakun päälle)
  • pinnalle mustikoita & vadelmia ja suklaakoristeet
Helppo tehdä laktoosittomana, käyttää vain laktoositon margariinia ja laktoositonta maitosuklaata (Brunberg).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti