Edessä karhupizza, takana kasvispizzat |
Karhupizza
Ruispizzapohja (tästä määrästä tulee kolme pyöreää)
- 4 dl vettä
- ½ dl maitoa (kuumenna nesteet mikrossa)
- 2 tl suolaa
- 1 tl sokeria (lisää suola ja sokeri)
- 1 pss kuivahiivaa (sekoita hiiva pieneen määrään vehnäjauhoja ja lisää nesteeseen)
- ½ dl vehnäleseitä
- 3 dl ruisjauhoja
- n. 6 dl vehnäjauhoja (yhdistä jauhot ja leseet ja lisää taikinaan vaivaten)
- vajaa ½ dl öljyä (lisää öljy)
Kohota puolisen tuntia. Jaa kolmeen osaa ja kaulitse pyöreiksi pohjiksi.
Täytteet
- yrttistä tomaattimurskaa (soseuta sauvasekoittimella ja mausta pizzamausteella, mustapippurilla ja suolalla. Levitä pohjan päälle)
- karhun lihaa (kuutioi pieneksi ja paista voissa pannulla)
- tomaattia
- paprikaa
- ananasta
- fetaa
- punasipulia
- oliivia
- pizzajuustoa
- punaista emmentalraastetta (lisää täytteet päälle)
Paista kiertoilmauunissa 200 C kolme peltiä kerralla ja laita pinnalle rucolaa. Nauti kylmän juoman kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti