16.4.2016

Karhupizza

Rusinoita pizzassa? Siltä ehkä näyttää, mutta paistettua karhua se on.




Edessä karhupizza, takana kasvispizzat

Karhupizza

Ruispizzapohja (tästä määrästä tulee kolme pyöreää)
  • 4 dl vettä
  • ½ dl maitoa (kuumenna nesteet mikrossa)
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl sokeria (lisää suola ja sokeri)
  • 1 pss kuivahiivaa (sekoita hiiva pieneen määrään vehnäjauhoja ja lisää nesteeseen)
  • ½ dl vehnäleseitä
  • 3 dl ruisjauhoja
  • n. 6 dl vehnäjauhoja (yhdistä jauhot ja leseet ja lisää taikinaan vaivaten)
  • vajaa ½ dl öljyä (lisää öljy)
Kohota puolisen tuntia. Jaa kolmeen osaa ja kaulitse pyöreiksi pohjiksi.

Täytteet
  • yrttistä tomaattimurskaa (soseuta sauvasekoittimella ja mausta pizzamausteella, mustapippurilla ja suolalla. Levitä pohjan päälle)
  • karhun lihaa (kuutioi pieneksi ja paista voissa pannulla)
  • tomaattia
  • paprikaa
  • ananasta
  • fetaa
  • punasipulia
  • oliivia
  • pizzajuustoa
  • punaista emmentalraastetta (lisää täytteet päälle)
Paista kiertoilmauunissa 200 C kolme peltiä kerralla ja laita pinnalle rucolaa. Nauti kylmän juoman kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti