15.4.2016

Marjajuustobrownies

Joitain reseptejä tulee tehtyä uudestaan ja uudestaan. Aika tylsää blogissa, mutta ehkä se vaan todistaa, että tämän täytyy olla hyvää. Ohjehan oli siis Suklaapossulta, resepti lopussa yksinkertaisena. Aikaisemmat täällä ja täällä.

Tässä on kolme eri leivontakertaa.
  • Yhdellä kerralla tein kaksinkertaisen annoksen ja paistoin sen kolmessa eri kokoisessa irtopohjavuoassa. Yksi lähti yökylään, toinen mökille ja kolmas jäi kotiin.
  • Toisella kerralla tein taas kaksinkertaisen taikinan, mutta paistoin sen uunipellillä. Tuli aika paksu, kun pieniksi paloiksi aioin leikata.
  • Kolmannelle kerralla paistoin taas pellillä, mutta tein vaan yksinkertaisen taikinan. Juustopinnan tein kuitenkin kaksinkertaisena. Nyt tuli ohuita, josta voi leikata todella pieniä palasia juhliin.









Marjajuustobrownies (20 x 30 cm)

Brownies
  • 125 g tummaa suklaata
  • 200 g voita (sulata suklaa ja voi kattilassa)
  • 2½ dl tummaa ruokosokeria (lisää suklaavoihin)
  • 4 munaa (lisää yksitellen taikinaan ja vatkaa hyvin jokaisen jälkeen)
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • ripaus suolaa (sekoita jauhot, sokeri ja suola ja lisää taikinaan)
  • 100 g tummaa suklaata (rouhi ja lisää taikinaan)

Juustopäällinen
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 muna
  • 3 rkl tummaa ruokosokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (sekoita kaikki aineet ja levitä taikinan päälle)

Pinnalle
  • 3 dl vadelmia
  • 1 dl mustikoita (lisää juustopäällisen päälle)

Paista 175 C 30-60 minuuttia (paistoaika astiasta riippuen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti