28.2.2016

Brookie

Brownien pehmeän kostea pohja ja cookien rapea pinta. Maistuu uunituoreena lämpimänä kylmän jäätelön kanssa. Myöhemminkin voi lämmittää mikrossa ja nauttia kuuman ja kylmän, sekä pehmeän ja rapean yhdistelmästä.










Brookie

Brownie-pohja
  • 100 g voita
  • 150 g tummaa suklaata (sulata voi ja suklaa kattilassa)
  • ½ dl kaakaojauhetta (lisää voisuklaasulaan)
  • 3 munaa (lisää munat yksitellen ja vatkaa samalla)
  • 1½ dl sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ tl suolaa (lisää sokerit ja suola)
  • 2 dl vehnäjauhoja (lisää jauhot)
Levitä taikina voideltuun vuokaan (20 x 30 cm).

Cookie-pinta
  • 100 g voita
  • 3/4 dl sokeria 
  • 3/4 dl fariinisokeria (vaahdota voi ja sokerit)
  • 2 munaa (lisää munat yksitellen ja vatkaa samalla)
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl soodaa (sekoita jauhot ja sooda ja lisää taikinaan)
  • 150 g Marabow Daimsuklaata (leikkaa palasiksi ja lisää taikinaan, jätä osa pinnalle ripoteltavaksi)
Nostele taikinasta nokareita brownie-taikinan päälle ja levitä haarukalla. Ripottele pinnalla loput suklaat. Paista 175 C puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti