Toinen siemennäkkäriohje täällä.
Maissiauhoja, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä, kurpitsansiemeniä, seesamsiemeniä. Lisäksi kiehuvaa vettä ja öljyä, pinnalle sormisuolaa. |
Gluteeniton siemennäkkäri
- 2 dl maissijauhoja
- 3/4 dl auringonkukan siemeniä
- ½ dl pellavansiemeniä
- ½ dl seesaminsiemeniä
- ½ dl kurpitsansiemeniä (sekoita jauhot ja siemenet)
- 2½ dl kiehuvaa vettä
- ½ dl öljyä (kaada sekaan öljy ja kuuma vesi, sekoita, levitä pellille leivinpaperin päälle, taputtele oikein ohueksi)
- sormisuolaa (ripottele pinnalle sormisuoraa, tee veitsellä leikkausviivat)
Paista 150 C tunti. Taittele näkkärit palasiksi.
Ohje Gluteenittomalta muumimammalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti