23.2.2016

Gluteeniton siemennäkkäri

Resepti on ihan suoraan Gluteenittoman muumimamman blogista. Maissijauhoja ja siemeniä. Suolaa ja öljyä. Mausta tulee aavistuksen verran mieleen popcorn. Yhtä koukuttavaakin tämä on.

Toinen siemennäkkäriohje täällä.

Maissiauhoja, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä, kurpitsansiemeniä, seesamsiemeniä.
Lisäksi kiehuvaa vettä ja öljyä, pinnalle sormisuolaa.






Gluteeniton siemennäkkäri
  • 2 dl maissijauhoja
  • 3/4 dl auringonkukan siemeniä
  • ½ dl pellavansiemeniä
  • ½ dl seesaminsiemeniä
  • ½ dl kurpitsansiemeniä (sekoita jauhot ja siemenet)
  • 2½ dl kiehuvaa vettä 
  • ½ dl öljyä (kaada sekaan öljy ja kuuma vesi, sekoita, levitä pellille leivinpaperin päälle, taputtele oikein ohueksi)
  • sormisuolaa (ripottele pinnalle sormisuoraa, tee veitsellä leikkausviivat)
Paista 150 C tunti. Taittele näkkärit palasiksi.

Ohje Gluteenittomalta muumimammalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti