Rocky road (n. 22 x 30 cm vuokaan)
- 150 g minivaahtokarkkeja
- 1 pss (250 g) lakritsaa
- 40 g kuivattuja mustikoita
- Marie-keksejä palasina (sekoita karkit ja piparit)
- 600 g maitosuklaata (sulata ja sekoita sekaan, levitä vuokaan, lisää päälle loput vaahtokarkit ja lakritsat)
- 100 g tummaa suklaata (sulata ja valuta viivoja päälle)
Ota syrjään muutama vaahtokarkki ja lakritsa pintaa varten. Sekoita kaikki aineet sekaisin ja laita vuokaan (n. 22 x 30 cm) leivinpaperin päälle. Laita pinnalle loput karkit ja piparit. Sulata tumma suklaa, laita mini minigrippussiin, leikkaa kulmaan pieni reikä ja valuta suklaaviivoja. Anna kovettua seuraavaan päivään. Leikkaa neliöiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti