Tomaattifetapiirakka
Pohja
- 200 g voita
- 3½ dl vehnäjauhoja
- ½ dl ruisleseita (sekoita voi, jauhot ja leseet muruseokseksi yleiskoneessa)
- 5 rkl vettä (lisää kylmää vettä ja sekoita taikinapalloksi)
Kaulitse jauhotettuun piirakkavuokaan. Tätä voisi esipaistaa 10 minuuttia, mutta tällä kertaa en tehnyt niin ja hyvin kypsyi.
Täyte
- 1 punasipuli (leikkaa viipaleiksi)
- 2 kynttä valkosipulia (kuullota sipulit voissa pannulla)
- 200 g fetakuutioita
- 1 ruukku rucolaa
- 200 g minitomaatteja (laita pohjan päälle sipulit, feta, rucola ja leikatut tomaatit)
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- 2 munaa
- 2 dl vispikermaa
- 3 tl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa (sekoita tuorejuusto, munat, kerma, jauhot ja suola ja kaada seos täytteiden päälle)
Paista 225 C puoli tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti