19.2.2016

Tomaattifetapiirakka

Tomaattia, fetaa, rucolaa ja sipulia. Yksinkertaisesti hyvää.





Tomaattifetapiirakka

Pohja
  • 200 g voita
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl ruisleseita (sekoita voi, jauhot ja leseet muruseokseksi yleiskoneessa)
  • 5 rkl vettä (lisää kylmää vettä ja sekoita taikinapalloksi)
Kaulitse jauhotettuun piirakkavuokaan. Tätä voisi esipaistaa 10 minuuttia, mutta tällä kertaa en tehnyt niin ja hyvin kypsyi.

Täyte
  • 1 punasipuli (leikkaa viipaleiksi)
  • 2 kynttä valkosipulia (kuullota sipulit voissa pannulla)
  • 200 g fetakuutioita
  • 1 ruukku rucolaa
  • 200 g minitomaatteja (laita pohjan päälle sipulit, feta, rucola ja leikatut tomaatit)
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • 2 munaa
  • 2 dl vispikermaa
  • 3 tl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa (sekoita tuorejuusto, munat, kerma, jauhot ja suola ja kaada seos täytteiden päälle)
Paista 225 C puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti