Minibebet (n.100 kpl)
Pohjataikina
- 200 g voita
- 1½ dl sokeria (vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi)
- 1 muna (lisää muna ja vatkaa vielä)
- 4½ dl vehnäjauhoja (lisää jauhot)
Kaulitse, ota pyöreällä muotilla ohuita palasia ja laita voideltuun minimuffinssivuokaan.
Paista 175 C 10 minuuttia. Nostele teelusikoilla pois vuoasta.
Täyte
- 4 rkl sokeria
- 4 tl perunajauhoja (sekoita sokeri ja perunajauhot kattilassa)
- 2 dl vispikermaa
- 2 keltuaista (Lisää kerma ja keltuaiset. Kuumenna kunnes pulpahtaa, sekoita koko ajan. Jäähdytä.)
- 175 g voita (vatkaa voi vaahdoksi)
- 2 tl vaniljasokeria (lisää voin sekaan vaniljasokeri ja jäähtynyt vaniljakiisseli)
Täytä bebet veitsen kärjellä.
Kuorrute
- 4 dl tomusokeria
- 4 rkl vettä
- elintarvikeväriä
Sekoita kuorruta ja valuta täytteen päälle. Koristeeksi nonparelleja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti