Nesteeseen lisätty jauhot |
Munat vatkattu sekaan ja taikina on valmis |
Churrot
- 100 g voita
- 6 dl vettä
- 2 rkl sokeria
- ½ tl suolaa (kiehauta kattilassa voi, vesi, sokeri ja suola)
- 6 dl vehnäjauhoja (lisää hiukan jäähtyneeseen nesteeseen jauhot ja sekoita käsivispilällä, kunnes muodostuu palloksi)
- 6 munaa (lisää munat yksitellen ja vatkaa sähkövatkaimella jokaisen jälkeen)
Laita taikina pursotinpussiin, jossa on tähtitylla. Kuumenna 1-2 l öljyä isossa padassa. Pursota tikkuja kuumaan öljyyn, katkaise taikina saksilla. Paista kypsiksi molemmin puolin ja laita talouspaperin päälle valumaan. Pyörittele churrot kaneli-sokerissa. Nauti churrot suklaakastikkeessa dipaten.
Suklaakastike
- 2 dl vispikermaa (kuumenna kattilassa kiehuvaksi ja ota pois liedeltä)
- 100 g tummaa suklaata
- ripaus suolaa (lisää suklaa ja suola kuumaan kermaan ja sekoita tasaiseksi
Ohje Liemessä-blogista
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti