12.9.2016

Valkosuklaa-puolukkakakku

Puolukka ja valkosuklaa antavat ihanasti kosteutta tähän kakkuun. Nopea tehdä, kun mitään vaahdoteta ja vatkata.







Puolukkakahvikakku

  • 150 g voita (sulata ja anna jäähtyä)
  • 200 g kermaviiliä
  • 3 munaa (lisää kermaviili ja munat voisulaan)
  • 130 g valkosuklaata (rouhi isoiksi palasiksi)
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2½ dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 2½ tl leivinjauhetta (sekoita valkosuklaarouhe, jauhot ja sokerit)
  • 200 g puolukoita (lisää puolukat varovasti sekoittaen)
Paista voidellussa ja mannaryynitetyssä kakkuvuoassa (1,8-2 l) 175 C 1 h 10 minuuttia. Kumoa hieman jäähtyneenä.

Ohje Maku.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti