Kasvispiirakka
Pohja
- 1 dl perunamuussijauhetta
- 2 dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta (yhdistä kuivat aineet)
- 100 g margariinia (lisää voi yleiskoneessa ja sekoita muruseokseksi)
- 1 dl kylmää vettä (lisää vesi ja sekoita taikinaksi)
Voitele piirakkavuoka ja kaulitse taikina siihen. Laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
Täyte
- 1 paprika
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä (kuutioi paprika ja sipulit ja pehmennä paistinpannulla öljyssä)
- 10 kirsikkatomaattia (leikkaa neljään osaan)
- pala kesäkurpitsaa (kuutioi)
- 200 g fetajuustoa (laita puolet fetasta piirakan pohjalla, sitten kasvistäyte ja loput fetat)
- 2 munaa
- 2 dl kermaa
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- 3 tl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa (sekoita munat, kerma, juusto, jauhot ja suola ja kaada täytteen päälle)
Paista 225 C reilu puolisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti