2.7.2015

Mascarpone-suklaabrownies

Mascarponea oli jääkaapissa ja jotain siitä piti keksiä. Googlettamalla löytyi mascarpone-suklaabrownies paristakin blogista, alkuperäinen ohje Glorian ruoka & viini -lehdestä. Todella makea, mutta niinhän browniet ovat. Lämpimänä oli pehmeä pohja, seuraavana päivänä jääkaapissa kovettui, mutta molemmilla tavoilla maistui.









Mascarpone-suklaabrownies

Pohja

  • 200 g margariini
  • 200 g tummaa suklaata (sulata margariini ja suklaa kattilassa, anna vähän jäähtyä)
  • 3 munaa
  • 3 dl sokeria (vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi)
  • 2 dl vehnäjauhoja (lisää muna-sokerivaahtoon voi-suklaa ja sen jälkeen jauhot)
Täyte
  • 2 munaa
  • 400 g Mascarpone-juustoa
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 1½ dl tomusokeria (sekoita kaikki aineet)
Voitele 20 x 30 cm vuoka. Kaada 3/4 taikinasta siihen. Täyte pohjan päälle. Loput taikinasta täytteen päälle. Paista 175 c 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti