Paistamaton. |
Paistettu. |
Mansikkapavlova
Marenkipohja
- 4 valkuaista (vatkaa kovaksi vaahdoksi)
- 2 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria (lisää sokerit ja jatka vatkaamista)
- 1 tl valkoviinietikka (lisää etikka ja jatka vatkaamista)
- 2 tl maissijauhot (siivilöi maissijauhot ja jatka vatkaamista)
Voitele leivinpaperille ympyrä, halkaisija 25 cm. Pursota tai leivita taikina siihen ja paista 150 C 1½ tuntia, kunnes rapea päältä ja pehmeä sisältä. Anna jäähtyä.
Täyte
- 2 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- 200 g vaniljarahkaa
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ dl sokeria (lisää rahka ja sokerit)
Rahka-kermavaahto pohjan päälle. Mansikoita runsaasti pinnalle. Valkosuklaalastuja koristeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti