Aikaisempi iso kakku täällä.
Appelsiini-suklaahyytelökakku piparipohjalla
Piparipohja
- 250 g pipareita (murskaa yleiskoneessa)
- 100 g margariinia (sulata ja sekoita pipareihin)
Painele kahteen irtopohjavuokaan (halkaisijat 16 ja 20 cm) leivinpaperin päälle.
Appelsiini-suklaatäyte
- 7 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
- 5 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- 400 g appelsiinituorejuustoa
- 1 dl sokeria (lisää juusto ja sokeri)
- 400 g maitosuklaata (sulata ja lisää täytteseen)
- 1 dl appelsiinista puristettua mehua (kuumenna ja sulata liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteseen.
Kaada täyte piparipohjien päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Irroita vuoista ja koristele suklaallakoristeilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti