Jos tekisi tämän neliskanttiseen vuokaan ja leikkaisi pieniksi neliöiksi, saisi ihania minisuklaaleivoksia jouluksi!
Pipari-appelsiini-suklaahyytelökakku
Piparipohja
- pipareita (murskaa yleiskoneessa)
- margariinia (sulata ja sekoita pipareihin)
Pipareiden ja margariinin suhde on oikea, kun kaikki muruset kostuvat margariinista, tarkkoja määriä ei tullut mitattua. Painele irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.
Appelsiini-suklaatäyte
- 7 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
- 5 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
- 400 g appelsiinituorejuustoa
- 1 dl sokeria (lisää juusto ja sokeri)
- 400 g maitosuklaata (sulata ja lisää täytteseen)
- 1 dl appelsiinista puristettua mehua (kuumenna ja sulata liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteseen.
Kaada täyte piparipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Irroita vuoasta ja koristele suklaalla ja pipareilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti