24.6.2016

Kanavoileipäkakku juhannukseksi

Aurinko laskee kuusien taakse, kokko palaa ja saunojalta unohtui vasta laiturille. Järven vesi on puhtaan valkoista, kun en halunnut värjätä sitä siniseksi.

Täytteessä kanaa, kurkkua, salaattia, fetaa sekä valkosipuli ja yrtit -Creme Bonjouria. Sama täyte ollut aikaisemmin kanawrapeissä.

Hyvää juhannusta!









Kanatäyte
  • 900 g hunajamarinoituja kanasuikaleita (paista ja hakkaa pieneksi)
  • 1 kurkku (kuutioi pieneksi)
  • 1 jääsalaatti (revi pieniksi palasiksi)
  • 200 g salaattijuustokuutioita
  • 2 prk Creme Bonjour valkosipuli ja yrtit (sekoita kaikki aineet)
Leipäna vaaleaa vuokaleipää ja ruisleipäsiivuja. Vuoan halkaisija 20 cm, kaksi kerrosta vaaleaa leipää ja kaksi tummaa eli kolmeen väliin täytettä.

Kuorrutus
  • 2 dl vispikermaa (vaahdota)
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa (notkista ja sekoita vaahtoon)
  • suolaa
Koristeet
Ranta hienonnettua näkkäriä, laituri ja kokon puut ruisleipää, aurinko ja kokon liekit porkkanaa, kuuset kurkkua, kaislat ruohosipula ja vasta wasabirucolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti