18.6.2016

Koivukakku raparperitäytteellä

Mikä olisi kesäisempää kuin koivun muotoinen kakku raparperitäytteellä ja koristeena valkosuklaasta tehdyt koivun lehdet? Sopisi tosi hyvin juhannukseksikin, vaikka tämä oli tehty lakkiaisiin.

Samanlaisen kakun tein vuosi sitten rippijuhliin ja raparperi-kanelitäyte oli niin hyvää, että tein saman uudestaan. Ohje täällä. Viimeksi tein lehdet ruusun lehdillä, mutta nyt halusin niistä enemmän koivunlehden näköisiä, joten tein ihan oikeilla koivulehdillä, ohje täällä.





Pintaan vuosirenkaat raapalla.
Tummasta suklaasta tummia kohtia koivun tuoheen.
Pursota leivinpaperin päälle ja anna kovettua vähintään vuorokausi.


Aivan kuin oikea koivunlehti! Mutta tämä onkin vihreäksi värjättyä valkosuklaata. Ohje täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti