Kanawrapit. Nämä voi tehdä korkeintaan päivää ennen, etteivät vety liikaa.
Tomaattimozzarellapiirakat
Kinkkupasteijat
Lohi-fetapiirakat
Poropiirakat
Kasvispiirakkaa. Viherpippuri-Koskenlaskija antaa rutkasti makua.
Karjalanpiirakoita. Pienenpieniä nämäkin. Munavoi erikseen kupissa.
Perinteistä kinkkupiirakkaa
Porotuulihatut.
Täytteessä poroleikkelettä, ruohosipulituorejuustoa ja kermaviiliä notkistamassa.
Aikaisemmin olen tehnyt valkosipulituorejuustolla ja siinä on minusta enemmän makua.
Lohihapankorput.
Apulaiset porsottivat näitä sitä mukaa, kun lauta tyhjeni.
Ei voi tehdä etukäteen, ettei hapankorppukuppi pehmene.
Täytteessä lämminsavulohta, ruohosipulituorejuustoa ja kermaviiliä, hiukan suolaa ja sitruunapippuria.
Siemennäkkäriä.
Tätä tein viisi pellillistä ja kaikki meni, mukavaa napsittavaa, kun pinnalla on sormisuolaa.
Gluteeniton mantelileipä
Äidin suolaamaa graavilohta.
Lisäksi oli suolasiikaa, Pekka Heikkisen puu-uunileipää, oikeaa voita ja leikkeleitä.
Kiitos :) Kestävät hyvin pakastamisen. Viimeisiin päiviin jäi muutenkin niin paljon laitettavaa, että kaikki mitä voi oli pakko tehdä etukäteen ja pakastaa.
Wau, ihania, varmasti maistuivat kotiväelle ja vieraille. Suloisia kuvia ja perhekeskeisyys korostuu. Ohjeista otettu mallia. Onnea nuorelle yo.
VastaaPoistaKiitos :) Mukavia leivontahetkiä!
PoistaHei, Mahtavat tarjoilut näyttää olleen. Kestääkö suolaiset piirakat pakastamisen?
VastaaPoistaKiitos :) Kestävät hyvin pakastamisen. Viimeisiin päiviin jäi muutenkin niin paljon laitettavaa, että kaikki mitä voi oli pakko tehdä etukäteen ja pakastaa.
Poista