Raparperihilloa reunoilla ja rahkatäytettä keskellä. |
Pikkupullissa raparperihilloa ja rahkaa, pelkkää raparperihilloa ja raparperihilloa, rahkaa ja päällä raparperin paloja |
Pelkkää raparperihilloa täytteenä. |
Alla nokare hilloa, päällä rahkatäytettä ja koristeena pieniä raparperin palasia. |
Pullataikinan ohje täällä.
Raparperitäyte
- 500 g raparperia (paloittele)
- 20 g voita
- 1½ dl fariinisokeria (keitä raparperia, voita ja sokeria kattilassa, kunnes raparperi pehmenee)
- 1½ rkl maissitärkkelystä (ota lientä lasiin, sekoita siihen maissijauhot ja suurusta täyte, kuumenna kunnes sakenee)
Rahkatäyte
- 1 muna
- 250 g rahkaa
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ dl maitoa/kermaa (sekoita kaikki aineet)
Paista pitkoa 200 C reilu 20 minuuttia ja pikkupullia 225 C 8-10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti