Käytin laktoositonta maitosuklaata, mutta täysin laktoosittomaksi ei voi sanoa valkosuklaaviivojen ja vähälaktoosisten ranskalaisten pastillien vuoksi.
Rocky road (yli sata pientä palaa)
- 250 g minivaahtokarkkeja
- 450 g lakupaloja (leikkaa kahtia)
- 100 g Marianne-keksejä (paloitte ja sekoita vaahtokarkkeihin ja lakuihin)
- 1200 g maitosuklaata (sulata mikrossa ja sekoita edellisiin ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle)
- 150 tummaa suklaata (sulata ja valuta päälle)
- 150 maitosuklaata (sulta ja valuta päälle)
- 50 g minivaahtokarkkeja (ripottele pinnalle)
- 50 g lakupaloja (leikkaa kahtia ja ripottele pinnalle)
- 150 g ranskalaisia pastilleja (ripottele pinnalle)
- 100 g valkosuklaata (sulata, laita pieneen pussiin, leikkaa nurkka auki ja pursota ohuita viivoja koristeeksi
Anna kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään ja leikkaa pieniksi palasiksi.
Voiko nämä tehdä ajoissa ja pakastaa?
VastaaPoistaVeikkaan, että voi pakastaa, mutta en ole itse kokeillut. Säilyy kyllä jääkaapissakin ainakin viikon kannellisessa rasiassa :)
VastaaPoista