20.8.2014

Enkeltenkakku

Kuin nurinpäin tehty hyytelökakku. Murupohja pinnalla ja täyte pohjalla.

Enkeltenkakku pyöreään vuokaan tehtynä.

Enkeltenkakku sydänvuoassa.

Kokeilin enkeltenkakkua myös rengasvuokaan. Näyttää päällepäin ihan kuivakakulta.
Enkeltenkakku
  • 330 g kaurakeksejä
  • 140 g margariinia
  • 4 liivatetta (sulata sitruunamehuun)
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1,5 dl kinuskikastiketta
  • 1 rkl vanilliinisokeria
  • 2 dl kermaa vaahdotettuna
  • 3 dl punaherukoita (tai vadelmia tai puolukoita)
  • koristeluun kinuskikastiketta ja marjoja
Vuoraa vuoka kelmulla. Painele keksinmuru-voi-seos tiiviisti pohjalle ja reunoille. Sekoita täytteen aineet ja kaada vuokaa. Anne hyytyä seuraavaan päivään. Laita tarjoilulautanen vuokan päälle ja kippaa kakku oikein päin. Nosta vuoka pois ja irroita kelmu. Koristele kinuskikastikkeella ja marjoilla. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti