31.3.2018

Suklaakupit ilmapalloilla tehtynä

Pumppasin vesi-ilmapalloihin ilmaa ja laitoin kumirenksuilla kiinni. Sulatin tummaa suklaata ja dippasin ensimmäisen pallon siihen ja laitoin leivinpaperin päälle kovettumaan. PAM! Ja suklaata levisi pitkin keittiötä! Pöytäliina, pöytä, kaapin ovet seinät, televisio, tietokoneen näyttö, lattia, matot (!), kiikkutuoli ja sen tyyny, omat vaatteet, kasvot ja hiukset. Suklaata joka paikassa! Varmaan painoin sitä ilmapalloa liian lujaa. Uutta tekemään. Dippasin sulassa suklaassa ja laitoin kovettumaan. PAM! Lisää suklaat joka paikkaan! Eihän tämä ole totta, enkä usko tätä. Uusi ilmapallo kehiin ja suklaaseen. PAM! Räjähti jo siihen suklaakuppiin. Usko tai älä, mutta varmaan 7-8 pallo ehti räjähtää ja levittää suklaata ennen kuin uskoin. Tai tajusin, että liian kuumasta suklaastahan tämä kaikki johtui. Sitten kun suklaa oli jo vähän jäähtynyt ilmapallot pysyivät ehjinä.

Aivan järjettömän hauskaa! Vedet silmissä sai nauraa. Aivan hepuli tuli. Ja niitä palloja räjähteli yllättäen aina uudestaan ja nauru vaan yltyi. Ihan pelotti dipata uusi ilmapallo, että kohta se tämäkin räjähtää. Just kun huokaiset helpotuksesta, että ei sittenkään, niin se räjähtää. Tosi kova pamaus ja hirveä nauru päälle.

Tulipahan sitten kiirastorstaina siivottua keittiönkaapit, seinät ja mattoa hangattua. Suklaata kyllä löytyy edelleen pikku pisteitä milloin mistäkin. Miten kauas sitä lensikin!

Olin suunnitellut näitä pääsiäisen jälkiruokakupeiksi vaikkapa rahkalle, mutta en saanut kuin 8 ehjää, joten ei olisi riittänyt kaikille.

Hauskaa (todella hauskaa :D) pääsiäistä!

Tässä vaiheessa kaikki oli vielä hyvin, ihania pääsiäisen värisiä ilmapalloja.

PAM! Ensimmäinen ilmapallo räjähti

PAM! PAM! Toinen ja kolmas räjähti

PAM! Räjähdykset jatkuivat, mutta nyt on jo kolme ehjääkin

Suklaakuppeja näistä olisi tulossa, reunoista ei tullut ihan tasaisia,
kun ei oikeasti uskaltanut niitä kauaa suklaassa pyöritellä pamahduksen pelossa


Miten suklaakuppi saadaan irti ilmapallosta? Helposti! 
Tökkää neulalla ilmapalloon ja se pamahtaa pois (katso alla oleva video). Jäljelle jää valmis kuppi.Kuppejahan näistä tuli!

4 kommenttia:

 1. Tää on kyllä niin hauska idea! Teillä ilmeisesti ihan kirjaimellisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kirjaimellisesti :D Vieläkin naurattaa kun suklaata löytyy jostain :D

   Poista
 2. Ei oo totta! 😂 Mä en oo varma olisko mun huumori riittänyt nauramiseen 🤣

  VastaaPoista