17.5.2019

Mirror glaze

Mirror glaze eli peilikiiltäväkuorrutus on keksitty pari vuotta sitten. Näyttää muiden videoilla niin helpolta, että minäkin päätin kokeilla ja kuvata jo ekasta kerrasta videon. No ei mennyt ihan niin kuin strömsössä, eikä siis syntynyt videotakaan! Jos vielä kerran uskaltaudun tätä kokeilemaan, niin pitää varmaan tehdä isompi annos kuorrutetta, jotta riittää varmasti reunoille asti valumaan.

Kuorrutteessa on mm. valkosuklaata, glukoosisiirappia ja liivatetta. Kuumennettu ja jäähdytetty kuorrute kaadetaan pakastetun kakun päälle. Muttana on vielä se, että sitä ei laiteta suoraan kakkutaikinasta tehdyn pinnan päälle,vaan pinnalla ja reunoilla pitää olla joko hyytynyttä täytettä tai sokerikreemiä ja vieläpä ihan tasaisesti, jotta lopputuloskin olisi tasainen.

Valkosuklaa on kellertävää eli jos haluaa täysin valkoisen, pitänee se värjätä valkoisella pastavärillä.

Vihreää väriä sisältävä kuorrute tehty Kinuskikissan ohjeella.
Punaista väriä sisältävä kuorrute tehty Dansukkerin ohjeella.





Suklaakiehkuroiden ohje täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti