28.1.2020

Kesäkurpitsalasagne

Laita sukset jalkaa ja hiihdä. Käy kaupassa monot jalassa. Tee ruoka hikisenä kerrastossa. Sauno sillä aikaa kun lasagne paistuu. Kuivaa hiukset ja tee salaatti. Istu pöytään ja nauti :)

Tämä on helppo ja nopea lasagne ilman juustokastikkeen tekoa ja jauhelihan käristämistä. Juustoraaste ajaa kastikkeen aseman ja härkiksestä saa proteniinia. Tomaattikastikeen ainekset vain sekaisin kattilassa, juustohöylällä kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi ja sitten pääseekin jo kasaamaan lasagnea vuoaan. Tässä on hyvin makua, eikä kukaan edes huomaa ettei ole ollenkaan lihaa.

Jonkin aikaa minun suosikkiruokaa on ollut Uunifetapasta Liemessä-blogista, mutta nyt löytyi kyllä toinen lemppari. Liemessä-blogista tämäkin!








Kesäkurpitsalasagne

Tomaattikastike
  • 3 prk (á 370 g) yrtti-tomaattimurska
  • 1 pkt (250 g) maustamatonta Härkistä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • mustapippuria
  • suolaa (sekoita kaikki aineet kattilassa ja anna kiehua hiljalleen)
Muut aineet
  • 1 kesäkurpitsa (siivuta pitkittäin juustohöylällä)
  • 10 kpl täysjyvä lasagnelevyjä
  • 150 g punaleimaemmantaljuustoraastetta
  • 175 g cheddar juustoraastetta
  • tuoretta basilikaa
Kasaa lasagne voideltuun vuokaa: vuorotellen tomaattikastiketta, basilikaa, lasagnelevyjä, kesäkurpitsasiivuja, juustoraastetta. Toista niin kauan kuin aineksia riittää.

Paista 180 C 45 minuuttia. Anna seisoa 10 minuuttia ennen syöntiä.

Ohje Liemessä.fi, hiukan muunneltuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti