13.4.2020

Passion-kookospiiraat

Pieniä ja sopivan kirpeitä. Passionhedelmän ja limen mehua täytteessä, keksiä ja kookosta pohjassa. Kuin pieniä hyytelökakkuja. Raakaleivontaa, koska näitä ei paisteta ollenkaan.



Passion-kookospiiraat (8 normaalikokoista tai 16 miniä)

Pohja
  • 8 Digestivekeksiä
  • 2 rkl kookoshiutaleita (murskaa keksit ja kookoshiutaleet tehosekoittimessa)
  • 4 rkl sulatettua voita (lisää voi ja sekoita)
Painele metallisiin muffinssivuokiin pohjalle ja reunoille. 
Jätä alle leivinpaperisuikale, jolla saat nostettua leivokset ylös sitten valmiina.

Täyte
  • 2 liivalehteä (liota kylmässä vedessä)
  • 5 passionhedelmää (halkaise, kaavi sisukset ja siivilöi kivet pois)
  • 1 dl mautamatonta jogurttia
  • 5 rkl tomusokeria (lisää passion mehuun sokeri jogurtti ja sokeri)
  • 2 limen mehu (purista mehu ja kuumenna siitä pieni tilkka mikrossa ja sulata siihen liivatteet, kaada ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita)
Kaada täytettä pohjien päälle ja anna kovettua jääkaapissa muutama tunti tai jopa seuraavaan. Irroita leivinpaperisuikaleita nostamalla.

Ohje Annasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti