24.12.2014

Juustokakku


Piparipohja
  • 250 g pipareita (murusina)
  • 80 g voita (sulata ja sekoita murusiin)

Painele irtopohjavuoan (24 cm) pohjalle leivinpaperin päälle ja paista 170 C 10 minuuttia.

Täyte
  • 525 g Philadelphia-tuorejuustoa (sekoita)
  • 200 g ranskankermaa 
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (lisää ranskankerma ja sokerit)
  • 1 dl vispikermaa
  • 3/4 dl perunajauhoja (sekoita perunajauhot kermaan ja lisää täytteeseen)
  • 4 munaa (lisää yksitellen, samalla vatkaten)
  • 2 rkl sitruunamehua
  • kanelia
  • kaardemummaa
  • Kaada piparipohjan päälle ja paista 175 C noin tunti. Jäähdytä ja laita yöksi jääkaappiin. Irroita vuoasta vasta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti