![]() |
Näistä on Baileyskakku tehty - kermavaahdosta, mascarponejuustosta, tomusokerista ja valkuaisista. Ja Baileysistä. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjttSsPLnNgXp2JZ9rd_U3VJhHpHqIU5HC7Y40khyphenhyphenn6YpkXadbqkxa-63hBIYAqhPofFnhCkR90pKMaL6qbiC4XlQY_D9m3sXzMRPVADKsALeOJdSxxeSzf-lVA7ckyiTkF4qgH6b9-9PI/s1600/baileys2.jpg)
![]() |
Paperi kokonaan pois alta, niin on kauniimpi kuin leikattuna. |
![]() |
Näitä ruusuja pursotettiin tyttären kanssa niin innoissaan, ettei muistettu yhtään kuvaa otta tekovaiheista. |
Baileys-hyytelökakku
Pohja
- 300 g Domino-keksejä (murskaa)
- 75 g margariinia (sulata, sekoita kekseihin ja painele irtopohjanvuokaan paperin päälle)
Täyte
- 4 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
- 2 dl vispikermaa (vaahdota)
- 1½ dl tomusokeria
- 2 prk (á 250 g) mascarpone-juustoa (lisää kermaan sokeri ja juusto)
- 3 valkuaista (vatkaa vaahdoksi ja lisää täytteseen)
- 1 dl Baileys-kermalikööriä (Lisää puolet likööristä täytteseen. Kuumenna puolet likööristä ja sulata siihen liivatteet, lisää täytteseen ohuena nauhana.)
Kaada keksipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
Ohje Kinuskikissalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti