Minttu-mansikkahyytelökakku
Pohja
- 300 g Minttu-Dominokeksejä
 - noin 75 g voita (sulata ja sekoita keksimuruihin)
 
Painele irtopohjavuokaan (halkaisija 24-26 cm) leivinpaperin päälle.
Mansikkatäyte
- 12 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
 - 4 dl vispikermaa (vatkaa vaahdoksi)
 - 500 g (2 prk) maitorahkaa
 - 1½ dl sokeria
 - 1 rkl vaniljasokeria (lisää rahka ja sokerit kermavaahtoon)
 - 1½ l mansikoita (valuta pakastemansikoita neste pois ja soseuta)
 - ½ dl mansikoiden mehua (kuumenna ja sulata siihen liivatteet, kaada ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen)
 
Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele haluamallasi tavalla.





Ei kommentteja:
Lähetä kommentti