20.11.2016

Glögi-ilta

Piparkakkukirkkourakan jälkeen piti saada nopsaa glögin kaveriksi jotain pientä purtavaa. Rocky roadin tein edellisenä iltana kovettumaan. Suolaisille piirakoille tein saman pohjan molemmille eli valmistui yhdellä kertaa. Poro- ja kasvispiirakan täytteet on nopea tehdä ja paistuivat samaan aikaan kiertoilmauunissa. Tortut paistuivat kaupan taikinasta piirakoiden jälkeen, appelsiinikrokanttibaileyshyytelökakku oli valmiina pakastimessa ja piparit olin leiponut jo aikaisemmin. Näistähän kehkeytyi helposti ja nopeasti pikkujoulut!Linkit resepteihin, joita olen käyttänyt jo aikaisemminkin

2 kommenttia:

 1. Hei
  Löysin blogisi tuon piparkakkukirkko -jutun kautta ja kyllä täytyy sanoa, että oletpa ihan uskomattoman taitava ja monipuolinen leipuri. Lueskelin taaksepäin jonkun verran ja esim. ne lakkiaistarjoilut olivat kyllä todella vailla vertaa. Monta hyvää ohjetta tuli jo poimittua ja aion todellakin palata tähän blogiin vielä monta kertaa.
  Kaikkea hyvää Sinulle ja mukavaa joulunalusaikaa.
  Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Tuula! Lakkaisia oli mukava laitella hyvissä ajoin ja kaikessa rauhassa. Tervetuloa uudestaan tänne ja tunnelmallista ja tuoksuvaa joulunodotusta sinulle :)

   Poista